U zocht op: metaal technieken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Obo Bettermann Belgium

Bist 14 -2630Aartselaar

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Gebroeders Doms

Energielaan 3 -2960Brecht

Gebroeders Doms in Brecht is een KMO gespecialiseerd in machinebouw, automatisering en metaalconstructie. Technologie van het hoogste niveau en een uiterst klantgerichte aanpak.

Witzenmann Benelux

Ter Stratenweg 13 -2520Broechem

Als specialist in flexibele metalen elementen is Witzenmann uw aanspreekpunt om trillingen te dempen en bewegingen in leidingen te absorberen.

Meta Magazijntechniek

Ryenlanddreef 17 -2170Merksem (antwerpen)

META - Hersteller von Lagersystemen und Regalen META, Spezialist für Regalbau, Lagertechnik, Lagersysteme und Industrieregale META, Regal, Regale, Arnsberg, NRW, 59821, Bruchhausen, 59759, Deutschland, Meta Regalbau, Lagertechnik, Industrieregale, La

Rdr Infra

Beverenstraat 80a -9150Kruibeke

Onze firma heeft jarenlange ervaren medewerkers in de aanleg en lassen van leidingen & kabels voor gas, water, afvalwater, elektriciteit en telecom ook hebben wij een afdeling gespecialiseerd in elektrotechniek.