U zocht op: metaal technieken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Drukkerij Arijs

Molenstraat 89 -9690Kluisbergen

Drukkerij Arijs is uitgerust met een 5 kleuren pers met lak, een 4 kleuren pers en een 2 kleurenpers om aan alle behoeften te voldoen, en dit in een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Onze zeefdrukafdeling zit onder hetzelfde dak.

Mws Maintenace & Welding Solutions

Marksesteenweg 145 -8500Kortrijk

Graag zouden wij u onze organisatie voorstellen. Wij zijn een zaak sinds 2010, genaamd M&WS te Kortrijk. We bieden diensten aan voor industriële, energiegerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten

Vercaigne

Breulstraat 89 -8890Moorslede

Vercaigne NV realiseert voor U complete installaties voor o.a. de voedingsindustrie, de industriële en de farmaceutische industrie. Projecten startend van eenvoudige piping, een nutsleidingenverdeelnet, HD en CIP-installaties, RVS-constructies tot..

Desmet Engineering

Wielsbeeksestraat 65 -8710Wielsbeke

Onze hoofdactiviteit bestaat uit engineering op maat waarbij wij een oplossing bieden om industriële toepassingen te automatiseren voor allerlei sectoren (machinebouw)Daarnaast zijn wij toeleverancier voor:conventioneel en CNC draai- en freeswerk..

D.a.c. Machines

Brugsesteenweg 84 -8800Roeselare

Handel in plaatbewerkingsmachines. Import & Export van plooibanken, plaatscharen, machines staande naad, Decoilers, kniplijnen, plaatwalsen, voormachines .Benelux verdeler van Eckold rek- en krimpmachines en clinchtechniek. Fabrikant kraalmachines.

J.p.o. Galvanotechniek

Sint-katriensteenweg 83 -8520Kuurne

ons bedrijf is gespecialiseerd in : chromeren,verchromen,chroom,nikkel,vernikkelen,nikkeleren,chrôme,chromer,chromage,nickel,nickeler,nicklage,oppervlaktebehandeling,traitement-de-surface,baden, bains

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.

Storacon

Minister Liebaertlaan 8 -8500Kortrijk

Producent, leverancier en adviseur voor inrichting van magazijn, werkplaats of kantoor, en voor opslag , intern transport en behandeling van goederen. Gamma: stellingen en rekken, scheidingswanden, werktafels, vestiaires, orderverzamelsystemen, ...