U zocht op: metaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Astranova

Destelbergenstraat 28-34 -9040Sint-amandsberg

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Firma Henri Raepsaet En Zonen

Meersbloem-leupegem 32 -9700Oudenaarde

Raepsaet nv uit Oudenaarde verhandelt in en bewerkt algemene ijzerwaren en metaalwaren.

Precisie Mekaniek Ronse

Olifantstraat 17 A -9600Ronse

Met een succesvolle historiek van bijna 100 jaar heeft PMR zich ontwikkeld tot een partner in industrieel maatwerk met een waaier aan diensten die moeilijk te evenaren valt.

Ditho

Kasterstraat 90 -9230Wetteren

Ons bedrijf richt zich op diverse sectoren en legt zich vooral toe op het vervaardigen van metaalconstructies in al zijn facetten oa vervaardigen van pijpschoenen en supporting voor bedrijven die buisleidingen plaatsen.

De Craecker Matrijzen

Grote Steenweg 39 -9340Lede

De Craecker Matrijzen N.V. werd opgericht in 1968 door Roger De Craecker. Deze bouwde het bedrijf uit met kennis in kap- en plooimatrijzen, maar daarnaast steeds meer in spuitgietmatrijzen.