U zocht op: metaalbewerking op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Haesevoets

Daelemveld 1041 -3540Herk-de-stad

De productie van kleine en grote series omvat meer dan enkel metaalverwerking. Haesevoets nv kan putten uit meer dan 35 jaren ervaring, een geavanceerd machinepark en last but not least totale toewijding van een gespecialiseerd team medewerkers.

Allimex

Mijnwerkerslaan 33 -3550Heusden-zolder

Allimex is een maakbedrijf dat oplossingen biedt om de rentabiliteit van producten en processen te verbeteren. Dat kan gaan van een bestaand product of ontwerp tot een volledig nieuw functioneel product. 

Galva Power Group

Centrum-zuid 2037 -3530Houthalen-helchteren

Galva Power is de enige groep in Europa die een complete waaier van geintegreerde diensten kan aanbieden op vlak van oppervlaktebehandeling

Fijn Mekaniek Nelissen

Vrijheidweg 3 -3700Tongeren

Fijn Mekaniek Nelissen, opgericht in 1990, is een toeleveringsbedrijf actief in de wereld van de automotive, constructie, de lucht- en ruimtevaart, onderhoud, als ook de medische wereld en andere industrieën.

Metaalbedrijf Nys

Ambachtelijke Zone De Waerde 2097 -3520Zonhoven

Metaalbedrijf Nys nv is gespecialiseerd in bijzondere staalconstructies. Hoe gedetailleerd of technisch uw ontwerp ook is, Nys vertaalt het in een hoogwaardig product. Verfijnd hekwerk en poortwerk, machine- en installatiebouw, containerbouw, ...

Metec

Donkweg 17 -3520Zonhoven

Metec ontwikkelde zich tot uw gespecialiseerde partner voor alle machineonderdelen op maat en industriële belettering via lasergraveren of sublimeren. In onze speciale projecten combineren we beide activiteiten met elkaar.