U zocht op: metalen bekledingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Montage Service Diepenbeek

Duifhuisweg 19 -3590Diepenbeek

Al meer dan 15 jaar specialiseren wij ons op het gebied van montagewerken, voornamelijk in de metaalsector. Sedert enkele jaren hebben wij onze intrek genomen in de nieuwe kantoren gelegen in de KMO-zone “Dorpsveld” te Diepenbeek.

Gardencenter T

Vaartstraat 18 -3600Genk

Garden Center `T` van planten naar creativiteit in poorten en afsluitingen

Limburgse Industriële Dakwerken

Industrieweg 1019 -3540Herk-de-stad

Limburgse Industriële Dakwerken of LID is de geschikte partner voor alle soorten dakwerken voor particulieren, industrie en openbare instellingen.

Yma Fe Coatings

Industriezone Schurhovenveld 1133 -3800Sint-truiden

YMA is gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling door Autoforeze. Ook stralen, metalliseren, poederlakken en verven voor industrie én particuliere markt YMA, Fe coatings en metallisatie

Polyvision

Zuiderring 56 -3600Genk

PolyVision Corporation is a leading manufacturer of interactive whiteboards, interactive presentation tools, traditional whiteboards, chalkboards, tackboards, and other products for the educational, corporate, government and military markets.

Metalix

Dellestraat 28 -3560Lummen

anuit onze ervaring en expertise staan wij u met raad en daad bij om de juiste behandeling te kiezen, afhankelijk van het toepassingsgebied, de atmosferische omstandigheden, de aard van de materialen en het gewenste esthetische aspect.

Metapak

Dorpheidestraat 46 -3590Diepenbeek

Metacoat

Europaweg 21 -3560Lummen

Poederlakken van alle metalen. Aluminium, staal, verzinkt staal. Staalstralen en chemisch voorbehandelen. Poederlakken van stuk- of seriewerk. Procestracebility per artikel.