U zocht op: metalen constructie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Wuyts Constructies

Nieuwe Laan(hal) 20 -2220Heist-op-den-berg

Wij zijn gespecialiseerd in maken van op maat gemaakte constructies van hoogwaardige kwaliteit en dit in staal , inox en aluminium.

Laeremans Geert

Impulsstraat 17 -2220Heist-op-den-berg

Welkom op de website van Laeremans Geert nv. Wij zijn gespecialiseerd in alle las- en constructiewerken voor nieuwbouw of renovatie. Zowel voor de particuliere als industriële sector vervaardigen we trappen, leuningen en poorten. Maar ook ...

Laswerken Kempenaers

Langveldstraat 15 -2220Heist-op-den-berg

Op De Beeck Hydraulics

Industriepark Zone B24-13 -2220Heist-op-den-berg

Reeds 11 jaar lang is Op De Beeck Hydraulics bvba actief in mechanische herstellingen. We leggen de nadruk vooral op het zo snel mogelijk repareren van hydraulische leidingen en koppelingen en dit via mobiele herstellingswerken op de werf.

Van De Putte

Schaliehoevestraat 88 -2220Heist-op-den-berg

Aluro Cnc

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Verjo Metal

Industriepark A41 -2220Heist-op-den-berg

www.verjometal.be poorten,trappen,leuningen,laswerk,inox,aluminium,plaatbewerking,smeedwerk,smeden,inrichting,ramen,deuren,draaitrappen,borstwering,deurbeslag,klinken,scharnieren,laserwerk,ponswerk,brievenbussen

Bestbend

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Op zoek naar experts in het buigen van aluminium? Zoek niet langer! Bij BestBend bent u aan het juiste adres

Lis

Herentalsesteenweg 118 -2220Heist-op-den-berg

Schilderwerken Verlinden Propaint

Schaliehoevestraat 110/d -2220Heist-op-den-berg

Mens & Natuur

Pastoor De Witstraat 6 -2220Heist-op-den-berg

Amk Steigerbouw

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

AMK STEIGERBOUW is een modern bedrijf dat zich gedurende de 15 jaar van haar bestaangespecialiseerd heeft in het monteren, demonteren en verhuren van alle mogelijke steigers in de bouwsector.

Constructts

Mechelsesteenweg 52 -2220Heist-op-den-berg

F & S Services

Industriepark 222 -2220Heist-op-den-berg

Vermijdt dure architect kosten, laat Uw zaak over aan onze interieurvormgevers en bedrijfsleiders. Flexibiliteit, eigen productie, plaatsingsdienst en coördinatie gaan hand in hand met het juiste budget. Interieur- en winkelinrichting.

Pro Paint

Bergebeekstraat 5 -2220Heist-op-den-berg

Behang En Decor De Lente

Molenstraat 69 -2220Heist-op-den-berg

Heb je een woning gebouwd, een huis gekocht of wil je een kamer een nieuwe look geven? Heel wat goede redenen om de inrichting van je interieur aan te pakken.

Crosby Europe

Industriepark 26 -2220Heist-op-den-berg

Home The Crosby® Eliminator® is a Grade 100 chain fitting designed for overhead lifting. The Eliminator® combines selected features and functionality of a master link, connecting link, grab hook and adjuster legs to provide you one fitting that is su

Brigi Hi - Tec

Impulsstraat 14 -2220Heist-op-den-berg

Reeds meer dan 25 jaar ervaring in: * Industriële kunststofverwerking * Alle polyesterfabrikaten en polyesterwerken * Consulting-studie en ontwikkeling

Feyaerts Bouw

Bijenhof(hal) 1 -2220Heist-op-den-berg

De voordelen van buitenjaloezieën: innovatieve zonwering die daglicht maximaliseert

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Wilt u uw bedrijf op smaak brengen? Wij helpen u graag geduren- de het hele proces.We begeleiden en adviseren u in de keuze van kleuren, technieken en materialen en stemmen onze voorstellen met u af.

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

Aluro

Industriepark 12 -2220Heist-op-den-berg

Dankzij de uitgebreide ervaring die Aluro de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan, kan Aluro superieure technologie bieden om uw thermische breukassemblage te verbeteren.

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

T De Neef Engineering

Misweg 3a -2220Heist-op-den-berg

Het is een goed bewaard geheim, maar t. de neef engineering is een pionier van het eerste uur. Zo waren we de eersten om in West-Europa polymeerchemische technieken toe te passen voor de restauratie van gebouwen, en gebruikten we

Es - Ge

Masheikedreef 18 -2220Heist-op-den-berg

ES-GE: Industriële messenslijperijES-GE is een industriële messenslijperij Ons uitgebreid machinepark is deels CNC gestuurd en stelt ons in staat snel, maatvast en met een constante kwaliteit van slijpen te werken.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Michiels H Services

Impulsstraat 29 -2220Heist-op-den-berg

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.