U zocht op: metalen poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans Metalen Poorten

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Meester in metalen poorten. Metalen poorten van Goormans nv zijn de perfecte mix van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling.

Laswerken Kvd

Oude Steenovenweg 29 -2230Ramsel

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Wuyts Constructies

Nieuwe Laan(hal) 20 -2220Heist-op-den-berg

Wij zijn gespecialiseerd in maken van op maat gemaakte constructies van hoogwaardige kwaliteit en dit in staal , inox en aluminium.

Raes Constructies

Nijverheidsstraat 5 -2570Duffel

Als vertrouwde en gevestigde waarde in bouwsmeedwerk, bieden wij unieke ontwerpen volgens de wensen van de klant: staal gecombineerd met de fijnste materialen.Industrie, handel en privé kunnen bij ons terecht voor specifieke metalen constructies .

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Metallooks

Leuvensesteenweg 219 -3190Boortmeerbeek

Isap

Zeeptstraat 54 -3140Keerbergen

poortcenter : voor elke poort, garage, deur, hek, balkon en terras alsook voor automatisering, parlo & video-fonie. poortcenter : pour toutes portails, porte de garage, cloture, barraudage, cloture de balcon, main courante, automatisation, parlo & vi