U zocht op: meten is weten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

A&c Solutions

Slachthuisstraat 68 -2300Turnhout

A&C Solutions ondersteunt u door oplossingen volledig af te stemmen op uw business. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod aan connector & power supply oplossingen.

Expopoint

BethaniËnlei 113 -2980Zoersel

Wij zijn uw totaaloplossing voor het organiseren van uw beursstand. Geen superlatieven - geen grote beloftes. Gewoon een originelen idee met een degelijke uitvoering voor een correcte prijs. Prijsoffertes zijn steeds vrijblijvend.

Ara

Bouwelven 4 -2280Grobbendonk

Ara Nv is gespecialiseerd in hoogwaardige transferdruk voor een brede waaier van toepassingen op sport-, werk- en promotionele kledij, en sublimatieprints (bulk).

Daikin Ac

Welvaartstraat 14-1 -2200Herentals

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Inbupro

Hoevestraat 7 -2330Merksplas

De vennootschap INBUPRO N.V. is een Projectmanagement, Ingenieurs, Studie- en Adviesbureau met unieke specialisatie op het vlak van asbestverwijdering en afbraakwerken, met aanverwante nevenactiviteiten voor projecten in de industrie en bouw