U zocht op: meten is weten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Cobalt Box

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes op maat in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslaglocatie in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimtes. Cobalt Box biedt flexibele huurfo

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Expopoint

BethaniËnlei 113 -2980Zoersel

Wij zijn uw totaaloplossing voor het organiseren van uw beursstand. Geen superlatieven - geen grote beloftes. Gewoon een originelen idee met een degelijke uitvoering voor een correcte prijs. Prijsoffertes zijn steeds vrijblijvend.

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Bmk Vastgoed & Landmeten

Middendreef 16 -2920Kalmthout

BMK Vastgoed is een onafhankelijk studiebureau dat zichgespecialiseerd heeft in vastgoed en landmeten.

Inbupro

Hoevestraat 7 -2330Merksplas

De vennootschap INBUPRO N.V. is een Projectmanagement, Ingenieurs, Studie- en Adviesbureau met unieke specialisatie op het vlak van asbestverwijdering en afbraakwerken, met aanverwante nevenactiviteiten voor projecten in de industrie en bouw