U zocht op: meubelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Pattimmo

Commissaris Neyskenslaan 7 -3290Diest

Meubart staat voor kwaliteit voor uw interieur. Thuiskomen en rust vinden is zeer belangrijk. Door harmonie in vorm en kleur te creëren ontstaat een gevoel van warmte en rust waar toch nog ruimte blijft voor eigen inbreng.

Vanerum Belgie

Kleine Schaluinweg 7 -3290Diest

Breng een vrijblijvend bezoek aan onze showroom en word geïnspireerd door hoe je een leeromgeving op innovatieve wijze kan inrichten en naar believen personaliseren!

Thiels

Statiestraat 84 -3290Diest

Vmf

Peerstraat 25 -3290Diest

Belisia is een Belgisch bedrijf, opgericht in 1921 en door al haar ervaring nog steeds een vaste waarde voor u. Zowel op het gebied van ontwerp, meubelproductie en inrichting van kantoren als op het gebied van scholen en bibliotheken.

Bibelot

Koning Albertstraat 21 -3290Diest

restaurant, bibelot Restaurant BIBELOT restaurant, bibelot

Dibo Design

Nijverheidslaan 27 -3290Diest

RIHO levert met eigentijdse Sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrageaan de hedendaagse badcultuur. RIHO is een Europees product van internationale allure.Vanuit verkoopvestigingen in België.

Klavertje-vier

Koning Albertstraat 108 -3290Diest

Klavertje-Vier is de winkel in het centrum van Diest, waar u al meer dan 30 jaar terecht kunt voor school- en kantoormateriaal, alsook voor drukwerk en kopieën.

Optimal Control

Hasseltsebaan 75 Bis0 -3290Diest

Le Comptoir De La Provence

Nieuwe Dijkstraat 105 -3290Diest

Ambachtelijke gemaakte meubels en winkelinrichting. Totaalinrichting van rustiek tot modern. Alles wordt op maat getekent.

De Groene Munt

Veemarkt 2 -3290Diest

Restaurant "De Groene Munt" Restaurant "De Groene Munt" Sfeervol dineren in hartje Diest De Groene Munt is ondergebracht in een mooi gerestaureerd herenhuis aan de Veemarkt in Diest. Een zeer verzorgd interieur in Engelse stijl en dito zomerterras ge

Superdak Meelberghs

Hasseltsebaan 51 -3290Diest

Hebt u dakwerken voor de boeg of een dakwerker nodig? Plant u een dakrenovatie, een overzetdak te plaatsen of uw dak te vervangen? Dakwerken Superdak verzorgt alle soorten dakwerken en dakrenovaties. Wij renoveren en vervangen daken door een ...

Blanco Professional Benelux

Industrieterrein 1 8 Bis -3290Diest

De waterzone in de keuken krijgt de juiste plaats Drinken. Voorbereiden. Schoonmaken. De drie functies zijn nu eindelijk verenigd in de BLANCO UNIT

Gecko

Hollestraat 17 -3290Diest

Duurzame gevelbekleding geschiktvoor nieuwbouw en renovatie.

Polkadots

Felix Moonsstraat 17 -3290Diest