U zocht op: meubels op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Toon De Somer

Bredastraat 127 -2060Antwerpen

Totale kantooroplossingen voor kantoormeubelen, machines en benodigdheden.

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Cobalt Box

Bredabaan 859 -2930Brasschaat

Bij Cobalt Box kan je terecht voor opslagruimtes op maat in regio Antwerpen. Met vijf vestigingen in Antwerpen is er steeds een opslaglocatie in uw buurt met een ruime keuze aan opslagruimtes. Cobalt Box biedt flexibele huurfo

Loft Of Wood

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij en meubelen op maat.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Keukenateljee

Merksemsebaan 252 -2110Wijnegem

TV-meubels, badmeubel, dressing, werkruimte... U kan bij ons voor het volledige plaatje terecht. Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij en ontdek écht maatwerk!

Mve

Broechemsesteenweg 148 -2531Boechout

Welkom op de website van MVE bvba schrijnwerkerij Matthew Van Eester. Bij ons bent u op de juiste plaats voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk.

Ilwa

Schoolstraat 9 -2870Puurs-sint-amands

Ilwa Antwerpen maakt hoogkwalitatieve en duurzame keukens op maat. Ook voor andere meubels op maat (tv-meubel, dressing, badmeubel, vestiare, bureau, enz.) bent u hier aan het juiste adres.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.