U zocht op: meubels op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Tollenberg Totaalinrichting

Industriepark Zone B 4 -2220Heist-op-den-berg

Bij Tollenberg Totaalinrichting vind je alle doorgedreven knowhow en deskundige mankracht onder één dak.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

F & S Projects

Industriepark 22a -2220Heist-op-den-berg

Uiteraard beschikt F&S over ervaren, gemotiveerde plaatsers. Ons team komt met liefde voor het vak Uw parketvloer lijmen, Uw maatkast plaatsen of uw houten terras afwerken.

S. Uytterhoeven

Gommerijnstraat 1 -2220Heist-op-den-berg

Gespecialiseerd productiebedrijf van keukens en maatkasten voor particulieren en professionals

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Voor schilder- en decoratiewerken was u al lang aan het juiste adres bij Peter Deckers. Deckers biedt nog andere diensten aan: binnenhuisarchitectuur, schrijnwerkerij, meubels op maat, vloeren, elektriciteitswerken, gyproc en pleisterwerken, enz...

Vdv Keukens

Koningsbaan 36b -2220Heist-op-den-berg

Avn Projects

Pastoor Mellaertsstraat 31 -2220Heist-op-den-berg

AVN Projects is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken. Van residentieel tot professioneel en van nieuwbouw tot renovatie.

Bosmans Slaapcomfort

Liersesteenweg 147 -2220Heist-op-den-berg

Een degelijke nachtrust is onontbeerlijk. Het bepaalt je gezondheid en je dagelijkse prestaties. En toch slaapt één op drie nog slecht. Hoog tijd om slaap ernstig te nemen. Registreer nu en ontdek het beste slaapadvies. Deel ervaringen, wissel ...