U zocht op: meubels op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Keukenateljee

Merksemsebaan 252 -2110Wijnegem

TV-meubels, badmeubel, dressing, werkruimte... U kan bij ons voor het volledige plaatje terecht. Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij en ontdek écht maatwerk!

Mve

Broechemsesteenweg 148 -2531Boechout

Welkom op de website van MVE bvba schrijnwerkerij Matthew Van Eester. Bij ons bent u op de juiste plaats voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk.

Ilwa

Schoolstraat 9 -2870Puurs-sint-amands

Ilwa Antwerpen maakt hoogkwalitatieve en duurzame keukens op maat. Ook voor andere meubels op maat (tv-meubel, dressing, badmeubel, vestiare, bureau, enz.) bent u hier aan het juiste adres.

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Technigroup Nv

Diamantstraat -2200Herentals

Technigroup in Herentals (Antwerpen) is gespecialiseerd in industri?le koeltechniek, airconditioning voor de industrie, relatieve vochtigheidsbeheersing, EX-installaties, explosieveilige HVAC en speciale koelmachines op maat.

Dima

Gestellei 16-18 -2820Bonheiden

Dima is gespecialiseerd in maatkasten, dressings en binnendeuren. Wij beperken ons niet tot een aantal "standaard producten", maar streven altijd naar een oplossing op maat en een unieke uitvoering. Wij bieden namelijk een zeer ruime keuze aan ...

Tollenberg Totaalinrichting

Industriepark Zone B 4 -2220Heist-op-den-berg

Bij Tollenberg Totaalinrichting vind je alle doorgedreven knowhow en deskundige mankracht onder één dak.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Etablissements H. Symons

Brusselsesteenweg 339 -1980Zemst

Het bedrijf Symons is een dynamische KMO gespecialiseerd in de fabricage van metalen deuren, deuromlijstingen, traptreden en metalen vloerroosters?

Fito Leuven

Wijgmaalsesteenweg 6 -3012Leuven

Na 33 jaar sloten we de deuren van Domo Meubelen om te doen waar we écht in uitblinken: interieurinrichting voor kleine én grote vastgoedprojecten.

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.