U zocht op: meubels op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Ack Keukens & Dressings

Vandendriesschestraat 6 -9620Zottegem

Met meer dan 700 geplaatste keukens en vele maatkasten, bureel inrichtingen en ander maatwerk is ons bedrijf geen onbekende in de Vlaamse Ardennen.

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

Durocub Keuken

Kruisstraat 55a -9930Lievegem

Met een zeer ruim aanbod, gaande van strak modern tot stijlvol landelijk en dit in de meest uiteenlopende materialen, worden uw wensen steeds ingevuld.

De Decker

Leeuw Van Vlaanderenlaan 13a -9950Waarschoot

Keukens en badkamers Dedecker. Een uitgebreid palet aan mogelijkheden en maatwerk. Keukens & badkamers - Dedecker keukens,badkamers,dedecker,keuken,badkamer,op maat,sfeer,ruimte,comfort,harmonie,creativiteit

Eurodesign Collections

Ambachtweg 25 -9820Merelbeke

Zitergonomie voor de werkplek en vergaderruimte.

Luko

H. Consciencelaan 28 -9950Lievegem

Luko Interieur in Waarschoot is sinds 1979 specialist wat betreft maatwerk voor uw interieur. Wij ontwerpen steeds eerst uw wensen op papier en vervolgens realiseren en plaatsen wij uw interieurinrichting.

Savat Mike En Co

Bedrijvenlaan 16 -9080Lochristi

Wij specialiseren ons reeds meer dan 20 jaar in de fabricatie van meubelen en interieurinrichtingen op maat. U kan bij ons terecht voor keukens, badkamers, wandkasten en dressings, bureel en winkelinrichtingen.

Top Buro

Gentsesteenweg 192-194 -9800Deinze

kantoorinrichting en kantoormeubilair.Wij beschikken over een enorme keuze endoen ook maatwerk waardoor we u altijdeen oplossing kunnen voorstellen.Wij beschikken over uiterst competentemedewerkers en een binnenhuisarchitect.# Aarz