U zocht op: meubels op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ack Keukens & Dressings

Vandendriesschestraat 6 -9620Zottegem

Met meer dan 700 geplaatste keukens en vele maatkasten, bureel inrichtingen en ander maatwerk is ons bedrijf geen onbekende in de Vlaamse Ardennen.

Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

A-alarm En Slotencentrale

Pieter Coeckestraat 1a -9300Aalst

Bij A-alarm en slotencentrale BVBA.vindt U een schat aan informatie omtrent alarmsystemen, beveiliging in het algemeen en alles over sleutels en sloten.

Philco Design

Moortelstraat 29 -9160Lokeren

Van uitgebreide keuken tot eenvoudig meubilair, van luxueuze badkamer tot exclusieve eyecatcher, alles kan. Wij hebben jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende meubels en inrichting.

Eurodesign Collections

Ambachtweg 25 -9820Merelbeke

Zitergonomie voor de werkplek en vergaderruimte.

Savat Mike En Co

Bedrijvenlaan 16 -9080Lochristi

Wij specialiseren ons reeds meer dan 20 jaar in de fabricatie van meubelen en interieurinrichtingen op maat. U kan bij ons terecht voor keukens, badkamers, wandkasten en dressings, bureel en winkelinrichtingen.