U zocht op: meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imc - Independent Moving Company

Kouterveldstraat 2 -1831Diegem

Verhuizen van de inhoud van grote kantoorgebouwen is de kernactiviteit van BlueBridge Services. Ons bedrijf Independent Moving Services neemt die verhuizingen in handen. We spreken over ‘geïntegreerde verhuizingen’.

Van Espen - Beelen

Aarschotsesteenweg 672 -3300Tienen

Tompie

Breembosstraat 6 -3040Huldenberg

TomPie is uw partypartner bij uitstek voor een geslaagd feest. Verhuur van allerhande keukengerei, koelinstallaties, transportmiddelen, lichtinstallaties, geluidsinstallatries, feesttenten, springkastelen en nog veel meer. Stipte service!

Pmp Kantoormeubelen

Tiensesteenweg 62 -3380Bunsbeek

PMP Kantoormeubelen met haar kantoormeubelen en bureaustoelen is sinds 2003 gevestigd in Tienen waar ons enthousiaste team voor u klaar staat om u te helpen bij uw keuze in meubilair en inrichting.

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Matthijs Office Supplies

Haachtsesteenweg 142 -1820Steenokkerzeel

Matthijs Office Supplies is uw specialist in kantoorartikelen. In de eerste plaats zijn we gespecialiseerd in papierrollen geschikt voor kassa’s, printers en betaalterminals. Wij bieden echter een heel brede waaier aan, gaande van...

Transmoove

J. Monnetlaan 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Vandergoten is gespecialiseerd in nationale en internationale priv?- en kantoorverhuizingen. Via het zusterbedrijf, Your Mover Logistics : opslag van priv?- en kantoormeubilair, uitleveringen en montages van nieuw meubilair.

Ordin-access Sa

Rue De Picardie 43 -1140Evere

Kantoormeubelen inrichting computerzalen, informaticameubelen, informaticatafels, computermeubelen, bureaumeubelen, bureelmeubelen, ergonomische kantoormeubelen, veiligheid IT zaal, brandvrije computerkasten.