U zocht op: meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Imc - Independent Moving Company

Kouterveldstraat 2 -1831Diegem

Verhuizen van de inhoud van grote kantoorgebouwen is de kernactiviteit van BlueBridge Services. Ons bedrijf Independent Moving Services neemt die verhuizingen in handen. We spreken over ‘geïntegreerde verhuizingen’.

Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

All Office Concept International

Nieuwe Gentsesteenweg 10 -1702Dilbeek

Oplossingen voor het moderne kantoor.

Selleslags

Romeinsesteenweg 727 -1020Brussel

Verhuizingen voor prive personen en firma´ s.

Your Mover Logistics

Radiatorenstraat 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Logistics verleent opslagdiensten en beheert de stocks van klanten. De goederen die opgeslagen worden zijn voornamelijk kantoormeubilair, mailing-goederen en archieven. Daarnaast is het bedrijf sterk in overslag, uitleveringen en montages

Tompie

Breembosstraat 6 -3040Huldenberg

TomPie is uw partypartner bij uitstek voor een geslaagd feest. Verhuur van allerhande keukengerei, koelinstallaties, transportmiddelen, lichtinstallaties, geluidsinstallatries, feesttenten, springkastelen en nog veel meer. Stipte service!

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Matthijs Office Supplies

Haachtsesteenweg 142 -1820Steenokkerzeel

Matthijs Office Supplies is uw specialist in kantoorartikelen. In de eerste plaats zijn we gespecialiseerd in papierrollen geschikt voor kassa’s, printers en betaalterminals. Wij bieden echter een heel brede waaier aan, gaande van...

Transmoove

J. Monnetlaan 1 -1800Vilvoorde

Your Mover Vandergoten is gespecialiseerd in nationale en internationale priv?- en kantoorverhuizingen. Via het zusterbedrijf, Your Mover Logistics : opslag van priv?- en kantoormeubilair, uitleveringen en montages van nieuw meubilair.

Ordin-access Sa

Rue De Picardie 43 -1140Evere

Kantoormeubelen inrichting computerzalen, informaticameubelen, informaticatafels, computermeubelen, bureaumeubelen, bureelmeubelen, ergonomische kantoormeubelen, veiligheid IT zaal, brandvrije computerkasten.

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

B&b Design

Beekstraat 41 -1861Wolvertem

Inrichten van kantoorruimten voor banken, hospitalen, internationale bedrijven, vrije beroepen en prive.

C.d.m.

Oude Schrieksebaan 21 -2820Bonheiden