U zocht op: meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

All Office Concept International

Nieuwe Gentsesteenweg 10 -1702Dilbeek

Oplossingen voor het moderne kantoor.

Kwacoon

Heerbaan 7 -1745Mazenzele

Ontspanning en welzijn krijgen een steeds belangrijkere plaats in huis.Dankzij betaalbare prijzen en een uitgebreid gamma producten is Kwacoon leader op de Europese markt inzake invoer en verdeling van ontspannings- en welzijnsartikelen.

Buro Project

Korte Keppestraat 9 -9320Aalst

Welzijn. Daar draait het om. Daar staat of valt het mee. “Het?” We hebben het over mensen die samenwerken in een professionele, stimulerende, connecterende en inspirerende kantooromgeving

Selleslags

Romeinsesteenweg 727 -1020Brussel

Verhuizingen voor prive personen en firma´ s.

Glotec

Textielstraat 6 -9240Zele

Glotec, retail engineering zal het ontwerp van uw winkelinrichting, POS display of shopinshop vanuit een technische achtergrond benaderen om het maximum uit het design en het budget te halen.

Guerilla

Lombeekstraat 68 -1760Roosdaal

GUERILLA is een Belgisch collectief van ambachtslui, kunstenaars en designers die samenwerken om een 2e leven te geven aan gebruikt hout. Ons team is een gezellige bende creativo’s met eenzelfde mindset.

Bfactor

Karnemelkstraat 1 -9551Ressegem

BFactor begeleidt je bij het volledige traject van ontwerp tot interieurinrichting. Dat doen we met veel passie, enthousiasme en aandacht. Als interieurontwerpster en interieurstylist gaat Barbara op zoek naar de beste oplossingen.

Kunstwerkstede Goossens

Meerbos(wic) 16 -9260Wichelen

meubel- en interieuratelier GOOSSENS bvba - home MEUBEL- EN INTERIEURATELIER GOOSSENS bvba Beste bezoeker, Op zoek naar een specialist in het vervaardigen van alle maatwerk, in houtsoort naar keuze, volgens uw of ons ontwerp Ik g

Metaalconstructies De Bock & Schelfhout

Brusselmansstraat 66 -9255Buggenhout

Metaalconstructies, zowel in staal, RVS als aluminium

House & Garden

Zuiderdijk 25 -9230Wetteren

Bij House & Garden hebben we een passie voor meubelen en decoratie en dit al meer dan 20 jaar. Met veel zorg en toewijding kiezen we nauwkeurig elk meubel- en decoratiestuk uit voor onze klanten.