U zocht op: milieuvriendelijk bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


3bouw

Zone Reme 1 -2260Westerlo

Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

De Zwemvijver

Meerheideweg 58 -2980Zoersel

Een zwemvijver is mooi, milieuvriendelijk, gemakkelijk in onderhoud en u hebt er het hele jaar door plezier aan. Een zwemvijver wordt helemaal op maat gebouwd en is dus geschikt voor elke tuin, van groot naar klein.

Aluca

Zone Reme 8 -2260Westerlo

Het Duits product ALUCA is al meer dan 15 jaar de maatstaf wat betreft aluminium bedrijfswageninrichting. ALUCA is enig op dat vlak, het bestaat voor bijna 100% aluminium.Waar staat ALUCA voor?

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.