U zocht op: mobiele airco kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni