U zocht op: mobiele huizen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Jasper Timmerman Koeltechniek [jtk]

Toevluchtweg 13a -8620Sint-joris (nieuwpoort)

Jasper Timmerman Koeltechniek ontwerpt, bouwt, repareert en onderhoudt koel- vries- en airconditioning systemen in alle soorten en maten, voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn een dynamisch installatiebedrijf dat u graag adviseert ...

S.c.l. Cleaning

Heerweg-noord 121 -9052Zwijnaarde

SCL Cleaning is in 2006 gestart te Merelbeke, voornamelijk met het reinigen van ramen. Ondertussen werden de activiteiten uitgebreid met het reinigen van winkels en kantoren.

Daikin Ac

Avenue Franklin 1b -1300Wavre

Daikin is pionier in de ontwikkeling van innovatieve en energievriendelijke klimaatbeheersystemen en warmtepompen. Op maat van elke behoefte biedt Daikin oplossingen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

Bekaert Maarten

Gentstraat 170 -8770Ingelmunster

Bekaert Maarten is gespecialiseerd in grond -en afbraakwerken.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Stig

Kraaienhorst 1 -2960Sint-lenaerts

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Kleen

Kerkestraat 64 -3971Heppen

KleenSchoonmaakbedrijfWij beschikken hiervoor over geschoolde medewerkers die 24/24 uur voor u klaar staan. Onze klanten zijn bedrijven, scholen, bakkers, slagers, restaurants, appartementen,...

Aannemingen Carmans

Kanaalstraat 14 -3560Lummen

Compleet aanbod van aannemingsactiviteiten: openbare en industriële werken, aanleg verkavelingen, rioleringswerken, verhardingswerken, recyclage van bouwmaterialen, mobiele breekinstallatie, mobiele grondstabilisatie...

Dewa

Grote Moerstraat 4 -9940Evergem

DEWA nv home bedrijfsvoorstelling producten tweedehands events links contact HOME Welkom op de website van Dewa nv Constructiewerkhuizen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van: stalmestverspreiders mobiele maalmolens kipwagens containe

Hahbo

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Hahbo prefab houtbouw in massief hout ideaal als werfkeet, bouwkeet, tijdelijke gebouwen, scoutslokalen, noodkerken, klaslokalen,... HAHBO: Prefab Houtbouw in massief hout

Danimo Group

Rijvisschestraat 124 -9052Gent

10 jaar horeca ervaring gecombineerd met 20 jaar IT-ervaring. Kasregisters en consulting. Horecaservice. Wifibri - Public wifi voor hotels, restaurants, kantoren, vakantiewoningen en studentenhuizen.

Hans Aerts

Houwaartstraat 87 -3270Scherpenheuvel-zichem

We doen alle dakwerken op hellende daken en platte daken. We investeerden onder andere in een nieuwe mobiele kraanwagen tot 40m hoogte alsook in steigers om het gecompliceerde werk tot een goed resultaat te kunnen brengen.

Luyckx Dirk

Heirweg 35 -8520Kuurne

Bij Luyckx Dirk bvba te Kuurne, officiële dealer van meerdere topmerken, kan u terecht voor de verkoop en verhuur van en service op tuinmachines, reinigingsmachines, stof-, en waterzuigers, stroomgroepen en veel meer.

Inter Systems

Woudstraat 3 -3600Genk

Inter-Systems is gespecialiseerd in de bouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen, evenals in de productie van omkleedcabines en lockers.

Jan Snel Belgium

Stationsplein 1 -9100Sint-niklaas

Om snelheid met kwaliteit te combineren bouwt Jan Snel de huisvesting in de fabriek, plaatst deze op locatie en na gebruik wordt het gebouw gedemonteerd en hergebruikt.

Belintra

Aalbroekstraat 3 -9890Semmerzake

Belintra is een alomvattende dienstverlener van slimme en veilige logistieke oplossingen voor de verschillende afdelingen binnen ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Caravans D´hondt

Koningin Astridlaan 80 -2550Kontich

woonchalets, huizen en stacaravans. Verdelers van Carnaby caravans. Vervoer van caravans.

Car- & Truckwash

Sint-jansveld 7 -2160Wommelgem

CTW Cleaning Systems is een ambitieuze KMO met hoofdzetel te Everdongenlaan 9 bus 19, TurnhoutActief in sectoren als de cleaning industrie, meer bepaald carwash, truckwash en tankcleaning.

To Sign

Knokseweg 41 -9910Knesselare

To Sign is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de plaatsing van signalisatie conform de wegcode.

Rr Cooling & Heating

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-michiels

RRcooling BVBA de specialist in warmtepompen , airconditioning en algemene koeltechniek , ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop met een 7/7 dagen service.

Notte - Volckaert Interieur & Bouw

Industriepark 15 -9820Merelbeke

Schrijnwerk-wanden-verlaagde plafonds- schilderwerken-behangwerk-spuittechniek- brandwerende verf. Vloerbekleding-vasttapijt-linoleum-PVC- tapijttegels-rubber-laminaat-parket- fineerparket-epoxy. Totaalinrichting en verbouwingswerken Kantoor

Mobile Future

Vierhuizenstraat 77 -3012Wilsele

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. en besloten we om een bedrijf op te richten in elektronische steps.

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.