U zocht op: mobiele standen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Tobie De Prins

Sint-katelijnevest 30 -2000Antwerpen 1

Tobie De Prins kent u vooral voor de levering van kantoormachines. Door het aanbieden van onderhoudscontracten staan wij in voor een uitstekende en snelle service. Via onze webshop kan u on-line meer dan 18.000 artikelen bestellen , 7/7 - 24/24.

Lc Packaging Belgium

Kempenarestraat 55 -2860Sint-katelijne-waver

Ons familiebedrijf LC Packaging is al vier generaties actief in de verpakkingsbranche. De overgrootvader van de huidige directeur Lucas Lammers begon het bedrijf in 1923 met uitsluitend de aankoop, verkoop en bewerking van jute zakken. Inmiddels ...

Aseq

Boomsesteenweg 293 -2610Wilrijk (antwerpen)

Ondertussen groeide ons bedrijf uit tot een beveiligings onderneming met een aanzienlijk marktaandeel in:Camera beveiliging/Alarmsystemen/Toegangs controle/Brandbeveiliging/Video en parlofonieVandaag de dag bieden wij totaal oplossingen voor...

Belocal

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Lokale bedrijvengids