U zocht op: moderne badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Interioo

Gentseweg 145 -9120Beveren-waas

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Habitat Antwerpen

Beddenstraat 2 -2000Antwerpen 1

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

A.s. Keukens

Liersebaan 245 -2240Zandhoven

Op zoek naar de keuken van uw dromen? Heeft u uw droomkeuken reeds gevonden, maar zoekt u iemand om deze voor u op maat uit te werken? Ga dan zeker even langs bij Jo Van Staeyen en zijn team. A.S. Keukens voelt feilloos uw wensen aan.

Nijsten Stefan

Bochtstraat 46 -2550Kontich

Nijsten Stefan bvba, opgericht in 1989, gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van kasten op uw maat. Voor informatie, neem contact op met mij en we maken een afspraak.Dankzij een jarenlange ervaring, moderne productie methodes en een persoonl