U zocht op: moderne huizen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Astranova

Destelbergenstraat 28-34 -9040Sint-amandsberg

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Ab Casa

Zilverbergstraat 74 -8792Desselgem

AB Casa is een jonge, vernieuwende bouwpartner met een persoonlijke en professionele aanpak. We leiden uw bouwproject graag in goede banen met een flinke portie enthousiasme en technisch knowhow gebaseerd op 21 jaar bouwervaring.

Institut Moderne

Koningin Fabiolalaan 57 -9000Gent

Bouw Francis Bostoen

Pauline Van Pottelsberghelaan 22 -9051Gent

Villabouw Bostoen bouwt sleutel op de deur, nieuwbouw en woonprojecten. Ruim aanbod verkavelingen. logo Villabouw Bostoen Clientcorner login nieuws Villabouw bouwen op uw eigen grond zoek in onze verkavelingen Woonprojecten zoek in ons ruim aanbod.

Guyon-invest

Mijlgrachtstraat 6 -9052Gent

Multibat, algemene aannemer en uw solide bouwpartner. Bezoek onze kijkwoning in De Pinte Leliestraat 7, een moderne villa met doordachte leefruimten. .:: MULTIBAT ::.

Artea

Vichteplaats 28 -8570Anzegem

Artea ondersteunt de klant tijdens de hele bouwfase, van concept tot uitvoering. Als ontwerpbureau en centrale aannemer zijn wij voornamelijk actief in moderne architectuur en interieurvormgeving.

Durmiline

Einestraat 10 -9700Oudenaarde

Sinds meerdere jaren is polierbeton als vloerafwerking in volle opkomst. Dit niet enkel omwille van het naadloos karakter waardoor de ruimte accentueert maar ook het natuurlijk uitzicht, makkelijk onderhoud en relatief goedkope prijs.