U zocht op: moderne poorten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Goormans Metalen Poorten

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Meester in metalen poorten. Metalen poorten van Goormans nv zijn de perfecte mix van openheid en bescherming. Onze oplossingen bewijzen dat doeltreffende beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Jos Dejongh Bouwonderneming

Kwade Weide (c) 3 -2920Kalmthout

villabouw villa bouw huis huizen appartement apartement appartementen vastgoed projectontwikkeling kopen te koop luxe prijsklasse Welkom bij Jos DeJongh

Divari

Houtstraat 31 -2960Brecht

Moderne schrijnwerkerij en uitgebreid machinepark in het atelier. Wij leveren kwaliteitsvol maatwerk in buitenschrijnwerkerij Gespecialiseerd in buiten schrijnwerkerij. Met name: houten poorten, tuinhuizen, poolhouse en houten afsluitingen.

Nijsten Stefan

Bochtstraat 46 -2550Kontich

Nijsten Stefan bvba, opgericht in 1989, gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van kasten op uw maat. Voor informatie, neem contact op met mij en we maken een afspraak.Dankzij een jarenlange ervaring, moderne productie methodes en een persoonl

A.s. Keukens

Liersebaan 245 -2240Zandhoven

Op zoek naar de keuken van uw dromen? Heeft u uw droomkeuken reeds gevonden, maar zoekt u iemand om deze voor u op maat uit te werken? Ga dan zeker even langs bij Jo Van Staeyen en zijn team. A.S. Keukens voelt feilloos uw wensen aan.

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.