U zocht op: moderne woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Habitat Brussel

Sint-lambertusstraat 198 -1200Brussel 20

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

L´habitation Moderne-de Moderne Woning

St-lambertusberg 2 -1200Sint-lambrechts-woluwe

Immobiliere Publique Du Centre Et De L´est Du Brabant Wallon

Avenue Des Métallurgistes 7a -1490Court-saint-etienne

Créée en 1921, L'Habitation Moderne du B.W.est une société de service public, gérant 1.354 logements sociaux en Brabant Wallon. Le siège social ainsi que la majorité des logements sont situés à Ottignies-L.L.N.

Crystal Palace

Paalstraat 14 -1080Sint-jans-molenbeek

Discover the offices for rent in this modern loft-style business center situated in Molenbeek St Jean, right near the center of Brussels / Découvrez les espaces à louer dans ce business center moderne, esprit loft, situé à Molenbeek St Jean, près du

Rocco Forte & Family (brussels)

Vruntstraat 1 -1000Brussel

Het 5-sterrenhotel Amigo biedt elegante kamers met design-elementen en ligt op de hoek van de Grote Markt. Het combineert moderne faciliteiten, een fitnessruimte en een bekroond restaurant in een pittoreske historische omgeving.

Mowi

Bergensesteenweg 426 -1500Halle

Mowi is gespecialiseerd in villabouw, appartementsbouw, verbouwingen en interieurinrichtingen. Mowi staat tevens voor moderne woning inrichting.