U zocht op: moderne woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Habitat Antwerpen

Beddenstraat 2 -2000Antwerpen 1

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Transportbeton Boom

Vrijheidstraat 53 -2850Boom

Met onze 45 werknemers en moderne uitrusting staan we steeds klaar om iedereen te bedienen die stortklaar beton of aanverwante produkten nodig heeft.We denken hierbij aan professionelen actief in industrie, woning of utiliteitsbouw, ook voor de wege

Senso

Riemstraat 31 -2000Antwerpen

Met een gietvloer van SENSO creeert u eenheid in uw interieur. Kies voor een naadloze, moderne en strakke uitstraling in uw woning of bedrijf.

Netconnect

Pulsebaan 52 -2242Pulderbos

NetConnect is expert in de gestructureerde bekabeling van pc-netwerken en telefonie. Kleine kmo`s en grote multinationals kunnen dus zowel voor data als voice bij ons terecht.