U zocht op: moderne woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?

Bouwbedrijf Beuten

Bessenstraat 30 -3650Dilsen-stokkem

Nieuwbouw en renovatie van particuliere woningen en bedrijfsgebouwen. Droomt u van een woning in moderne stijl of pastorie stijl? Of misschien ziet u liever een villa of een huis in hoevestijl? Geen nood .. eender welke stijl uw voorkeur ...

Algemeen Bouw Comfort Villa

Genkersteenweg 32 -3500Hasselt

Sinds 1985 is ABC-Villa actief in de villa- en traditionele woningbouw in België en een gedeelte van Nederland. Al die tijd al varen we als villabouwers een eigen koers door te kiezen voor een gepersonaliseerde aanpak van ieder bouwproject.

Adc Solar Corswarem

Vrijheidweg 1 -3700Tongeren

Ons aluminium schrijnwerk past perfect bij hedendaagse en moderne architectuur, maar is ook ideaal voor een klassieke of rustieke woning. Bovendien kan je kiezen uit de meest uiteenlopende kleurencombinaties.

Presall Reekmans

Kolmenstraat 1327 -3570Alken

Reekmans Verandabouw, een familiebedrijf met meer dan veertig jaar kwalitatief hoogstaande veranda’s. En dat met eigen ervaren professionals die u de beste veranda willen bezorgen.