U zocht op: moderne woning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

Ab Casa

Zilverbergstraat 74 -8792Desselgem

AB Casa is een jonge, vernieuwende bouwpartner met een persoonlijke en professionele aanpak. We leiden uw bouwproject graag in goede banen met een flinke portie enthousiasme en technisch knowhow gebaseerd op 21 jaar bouwervaring.

Eric Haemers

Dumolinlaan(kor) 3 -8500Kortrijk

We richten uw woning of zaak naar wens in met onze onuitputtelijke mogelijkheden voor het maken en plaatsen van de volledige inrichting. Dit zowel in hedendaagse, moderne, klassieke of rustieke stijl.

Artea

Vichteplaats 28 -8570Anzegem

Artea ondersteunt de klant tijdens de hele bouwfase, van concept tot uitvoering. Als ontwerpbureau en centrale aannemer zijn wij voornamelijk actief in moderne architectuur en interieurvormgeving.

Aluminium Gevelbekleding Deman

Elfde-julilaan 21 -8791Beveren-leie

Gevelbekleding wordt steeds populairder. Steeds meer mensen ontdekken bovendien de veelzijdigheid van aluminium. Een logisch gevolg is dat je bij moderne nieuwbouwwoningen steeds vaker aluminium gevelbekleding ziet.

Mdc Interieur Concept

Rijksweg 93 -9870Zulte

MDC Interieur Concept is een ontwerpbureau voor moderne design interieurs. Dankzij ons eigen designteam kunnen wij onbeperkt interieurs ontwerpen, steeds op maat en zoals de klant het wenst.

Jlp Detectie

Spoorweglaan 27 -8740Pittem

Naast het opsporen van lekken zoals waterlek of een gaslek, meten van energieverlies door middel van blowerdoor test of thermografie, is JLP detectie vakbekwaam voor adviezen mbt alle werkzaamheden ten gevolge van een lekkage.

Durmiline

Einestraat 10 -9700Oudenaarde

Sinds meerdere jaren is polierbeton als vloerafwerking in volle opkomst. Dit niet enkel omwille van het naadloos karakter waardoor de ruimte accentueert maar ook het natuurlijk uitzicht, makkelijk onderhoud en relatief goedkope prijs.