U zocht op: modulaire bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Expopoint

BethaniËnlei 113 -2980Zoersel

Wij zijn uw totaaloplossing voor het organiseren van uw beursstand. Geen superlatieven - geen grote beloftes. Gewoon een originelen idee met een degelijke uitvoering voor een correcte prijs. Prijsoffertes zijn steeds vrijblijvend.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Solution

Kernenergiestraat 53 -2610Wilrijk (antwerpen)

Solution nv levert creatieve oplossingen voor musea, evenementen en beurzen.

Hahbo

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Hahbo prefab houtbouw in massief hout ideaal als werfkeet, bouwkeet, tijdelijke gebouwen, scoutslokalen, noodkerken, klaslokalen,... HAHBO: Prefab Houtbouw in massief hout

Labyconsult

Dellingstraat 31 -2800Mechelen

Labybel stands & interiors labybel, stands, interiors, beurzen, modulaire standbouw, designbouw, op maat, winkelinrichting, houtbouw, modulaire systemen, interieurbouw, salon, systemes modulaires, construction en bois, amenagement de magasin, modulai

Machineconstructie Leon Torfs

Bosstraat 46 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

Torfs Engineering en Machineconstructie BVBA is een dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste inzichten en de modernste technieken op gebied van interne transportsystemen.

Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Uvo Technologies

Rozenlei 37 -2540Hove

UVO Technologies richt zich op het leveren van material handling systemen voor toepassingen in diverse sectoren binnen de transportmiddelen industrie.

Krys Reno

Wattiezplaats 2 -2650Edegem

Glenn Verschoren

Minksbossenstraat 16 -2220Heist-op-den-berg