U zocht op: modulaire constructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Jan Snel Belgium

Stationsplein 1 -9100Sint-niklaas

Om snelheid met kwaliteit te combineren bouwt Jan Snel de huisvesting in de fabriek, plaatst deze op locatie en na gebruik wordt het gebouw gedemonteerd en hergebruikt.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Uvo Technologies

Rozenlei 37 -2540Hove

UVO Technologies richt zich op het leveren van material handling systemen voor toepassingen in diverse sectoren binnen de transportmiddelen industrie.

Lenaerts - Blommaert

Burg J De Malschelaan 9 -9140Temse

Lenaerts Blommaert n.v. uit Temse is een dynamisch bedrijf, actief op het gebied van verkoop en verhuur van allerlei uitrusting zowel voor aannemers als industrie: containers in vele maten en inrichting voor allerlei doeleinden, gereedschappen ...

Mobielehuizen

Turnhoutsebaan 432 -2970Schilde

Van met de paplepel meegekregen, de liefde voor stacaravans en bij uitbreiding mobiele woonoplossingen. Door afgewerkte huizen aan te bieden, met evenwaardige eigenschappen aan traditioneel gebouwde huizen, nemen wij die last weg.

Loxam Module

Molenberglei 52 -2627Schelle

Een gespecialiseerde afdeling voor modulaire constructies zoals : bureelcontainers, sanitaire containers, vergaderzalen, kleedkamers en dit met de mogelijkheid om modulair wanden weg te nemen, ramen en deuren te plaatsen volgens uw behoeften.

Lenaerts Blommaert

Jan De Malschelaan 8 -9140Temse

Aannemersmaterieel containers bureelcontainers verhuur diversen verhuur werfwagens verhuur voegensnijders wegenbouwmachines wegenismaterialen containers expertise chapemachines bouwmachines breekhamers asfaltmachines baanfresen verlengsnoeren ...

Loxam Rental

Bisschoppenhoflaan 473 -2100Deurne (antwerpen)

Nr 1 van de Professionele verhuur.Netwerk van 9 agentschappen eneen park met meer dan 4000 materialenen gereedschappen voor de bouwsector.

Colombo

Korte Klarenstraat 4 -2000Antwerpen