U zocht op: modulaire constructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Marc Van Ackere & Co

Noorwegenstraat 27 -9940Evergem

Bent u op zoek naar een specialist in het inrichten van magazijnen, werkplaatsen en archieven? Bij Marc Van Ackere & Co bent u aan het juiste adres.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

At-rent

Industriepark Rosteyne 19 -9060Zelzate

Welkom bij @-rent verhuur. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van allerlei gereedschappen en machines. Wij streven ernaar een zo groot mogelijke service te bieden aan onze klanten en dit 7/7.

Publiganda

Ottergemsesteenweg-zuid 717 -9000Gent

Publiganda nv, gevestigd in Gent heeft in de sector van standenbouwers een toonaangevende naam verworven. Reeds meer dan 60 jaar ontwerpen en bouwen wij standen op beurzen in binnen- en buitenland.

Rob Verhuur

Zevestraat 2 -9080Lochristi

Modules voor tijdelijke ruimteproblemen.Ideaal voor klassen, refters, kleedkamers,vergaderzalen,... Ook sanitair mogelijk.Container - bureelunit - containerklas -zeecontainer - verhuur, verkoop,tijdelijk gebouw - bureelcontainer prefab

Loxam Rental

Daniel Kinetstraat 50 -9000Gent

Nr 1 van de Professionele verhuur.Netwerk van 9 agentschappen eneen park met meer dan 4000 materialenen gereedschappen voor de bouwsector.

Jan Baert Houtconstructies

Oude Veldstraat 149 -9080Lochristi

Houtconstructies Jan Baert uw betrouwbare partner voor al uw particuliere en industriele bouwwerken Houtconstructies,houten constructies,schrijnwerk,binnenschrijnwerk,dakconstructies,gevelbekledingen,isolatie,houten meubelen,houten meubels

Gondella

Oude Eedstraat 3 A -9810Eke

Gondella is een Belgische groep die een compleet rekkensysteem met een volledige reeks toebehoren vervaardigt.