U zocht op: modulaire kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Portakabin Belgium

Avenue De L'industrie 16 -1420Braine-lŽalleud

Portakabin, Europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen:kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines, ...

Rob-units

Autostrade 17 -1840Londerzeel

Verhuur en verkoop van modulaire units, als tijdelijke oplossing tijdens verbouwingen

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

De natuurlijke kracht van gezond werken. Verhuur - verkoop en onderhoud van planten in kantoren. Leveren van fruitmanden.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Habitat Brussel

Sint-lambertusstraat 198 -1200Brussel 20

Habitat Bedrijven is een team dat klaar staat om naar u te luisteren, samen met u uw behoeften te analyseren en het meubilair te installeren voor een optimale werksfeer en comfort, en dit aan de hand van producten die mooi, betaal

Dynaset

Brusselstraat 163 -1702Dilbeek

Dynaset kan u helpen bij het inrichten van uw kantoren, gaande van verplaatsbare wanden, valse plafonds, tapijt, technische vloeren tot en met alle technieken.Dynaset beschikt over een technische ploeg met de nodige kennis en ervaring .

Alterna

Rogierlaan 228 -1030Schaarbeek

Meubelen groothandel meubelen kantoormeubelen stoelen en tafels fabricatie kantoorinrichting kantoordecoratie kantoren inrichting landschapskantoren gebouwinrichting ergonomische kantoormeubelen bureaumeubelen bureelmeubelen

Het Schaafje

Ninovestraat(er) 1 -9450Haaltert