U zocht op: montage machines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Omnimat

Grensstraat 94 -3140Keerbergen

Omnimat is invoerder voor de Benelux van de DRB "Dongil" rubberen rupsen en levert vanuit zijn eigen opslagplaats gelegen te Kampenhout. Omnimat houdt zich vooral bezig met de verkoop van rubberen en stalen kettingen voor alle grondverzetmachines.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

De Poortenmaker.be

Herentalsesteenweg 118 -2220Heist-op-den-berg

Hermans Algemene Technieken

Grote Baan 4 -3560Meldert (limburg)

Ontwerp, aanmaak en installatie vantransportsystemen, koeltunnels,flessentransport, kettingtransport,trogbanden, rollenbanen, ea.voor diverse sectoren.Staal, inox en aluminium.Maatwerk en serieproductie