U zocht op: muur buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Pluimers Isolatie Belgie

G. Demeurslaan 112 -1654Beersel

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Consteca

Bergkapelstraat 58 -1840Londerzeel

Consteca is in de regio Brabant dé referentie in pleisterwerk: binnenpleister, buitenpleisters, spanplafonds en gyproc

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

De natuurlijke kracht van gezond werken. Verhuur - verkoop en onderhoud van planten in kantoren. Leveren van fruitmanden.

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Van Meerbeeck

R. Schumanlaan 12 -1932Zaventem

Schilder- en decoratiewerken - Travaux de peinture et decoration Van Meerbeeck b.v.b.a. s.p.r.l. vanmeerbeeck, binnen, buiten, schilder, werken, sigmulto, decoratieve, technieken, wand, bekleding, papier, vinyl, textiel, daim, tasso, industriele, spu

Square 1

Eeuwfeeststraat 48 -2870Puurs

I.d.

Tervurenlaan 216 -1150Sint-pieters-woluwe