U zocht op: muur buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mavi

Truilingenstraat 35 -3800Sint-truiden

Mavi is gespecialiseerd in zandstralen, luchtgommen, kaleien en gevelherstelling. Mavi specialiseerde zich door de jaren heen in het opwaarderen en herstellen van uw woning. Door het toepassen van specifieke ingrepen stijgt de waarde van uw woning.

Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Robax

Zavelstraat 73 -3520Zonhoven

Jafor

Groeningenweg 13 -3590Diepenbeek

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor het inrichten van uw magazijn of werkplaats? JAFOR is hierin de partner die u zoekt.Als onafhankelijke verdeler staat JAFOR garant voor oplossingen.Samen met sterke Europese fabrikanten, allen top in ...

Kreapaint

Mulderstraat 2 -3583Beringen

Voor het personaliseren van uw interieur.Uitvoeren van grootschalige schilderwerken.Het toepassen van hygiënische coatingsystemen.Het professioneel plaatsen van alle muurbekledingen.Het professioneel plaatsen van alle zachte vloerbekledingen.

S.r.univerz

Europark 1004 -3530Houthalen-helchteren

Mvd All Paints

Hogenstraat 38 -3450Geetbets

MVD All Paints is een familiebedrijf gespecialiseerd in schilderwerken binnen én buiten voor zowel particulier als voor bedrijven, met bovendien meer dan 20 jaar ervaring in wand- en vloerbekleding.