U zocht op: muurverf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Libert Paints

Langerbruggekaai 6 -9000Gent

Libert Paints ontwikkelt hoogkwalitatieve verven voor diverse sectoren

Akzo Nobel Paints Belgium

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

Het verf- en coatingsbedrijf: de standaard sinds 1792

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Acroproducts

Spinnerslaan 11 -9160Lokeren

Acroproducts is uw professionele partner voor toelevering van een compleet productenpakket mbt reiniging, onderhoud en renovatie van gebouwen en installaties. Tevens bieden wij U een gespecialiseerd gamma producten op het vlak van bouwchemie, ...

Deckers

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Als groothandel bieden we een zeer ruim assortiment aan van verf, verftoebehoren, vloerbekleding, behang, glasweefsel, raamdecoratie, laminaat, parket, chemische producten, machinerie enzovoort.

Daw Belgium

Koeltorenlaan 2 -3550Heusden-zolder

Missie - Caparol Belgium ziet het als haar doel te voorzien in de behoefte van klanten aan hoogwaardige verfproducten, bouwchemische producten en materialen voor gevelbepleistering en buitengevelisolatie.

Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

M-painting

Bosstraat 122 -3830Wellen

M-Painting is een schildersbedrijf gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken, behangwerken, wandbekleding, vloerbekleding en raamdecoratie. Naast uitvoering van particuliere opdrachten zijn wij tevens actief in de projectmarkt.

A.s.v.d.

Stationsstraat 34 -3570Alken

HIER BIJ DARCIS GAAN WE VOLLEDIG OP IN JE INTERIEUR.

Novelta

Kartuizersweg 4 -2550Kontich

Verkoop van een uitgebreid assortiment verven, lijmen, vulmiddelen en gereedschappen voor de Professionele schilder. Novelta verdeelt de producten van de grootste verf-, lijm- en toebehorenfabrikanten op de Belgische markt.

Tollens Coatings

Jan De Malschelaan 14 -9140Temse

Een wereld van kleur - verven voor de professioneel / Les couleurs en fete - peintures pour le pro Tollens Coatings Tollens coating verf decoratie renovatie kleurgids info paints vernis lak muur verven gevel multicolors peinture mural plafond facade

Smurfit Kappa Cartomills

Rue De Douvrain (g.) 19 -7011Mons

Een wereld van kleur - verven voor de professioneel / Les couleurs en fête - peintures pour le pro Tollens Coatings Tollens coating verf decoratie renovatie kleurgids info paints vernis lak muur verven gevel multicolors peinture mural plafond facade

Eco - Colors

Duffelsesteenweg 156 -2550Kontich

ECO COLORS : Verf Fabrikant voor Lakken, Houtkleuren, Vernissen, Patines, Synthetisch, Watergedragen grondverf, Watergedragen muurverven, Watergedragen vloerverven. ECO COLORS : Verf Fabrikant - Lakken - Houtkleuren - Vernissen - Watergedragen grondv

Arte Color

Edingensesteenweg 244 -1500Halle

Gulisano

Diestsesteenweg(pel) 20 -3212Lubbeek

Decoratiewerken Gulisano BVBA uit Lubbeek (Leuven). U kan bij ons terecht voor binnen -en buiten-schilderwerken, behangwerken, alle types van vloerbekleding, plaatsing van gyproc plafonds en alle soorten van gordijnen en zonwering.