U zocht op: muurverf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Daw Belgium

Koeltorenlaan 2 -3550Heusden-zolder

Missie - Caparol Belgium ziet het als haar doel te voorzien in de behoefte van klanten aan hoogwaardige verfproducten, bouwchemische producten en materialen voor gevelbepleistering en buitengevelisolatie.

Libert Paints

Langerbruggekaai 6 -9000Gent

Libert Paints ontwikkelt hoogkwalitatieve verven voor diverse sectoren

Deckers

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Als groothandel bieden we een zeer ruim assortiment aan van verf, verftoebehoren, vloerbekleding, behang, glasweefsel, raamdecoratie, laminaat, parket, chemische producten, machinerie enzovoort.

Acroproducts

Spinnerslaan 11 -9160Lokeren

Acroproducts is uw professionele partner voor toelevering van een compleet productenpakket mbt reiniging, onderhoud en renovatie van gebouwen en installaties. Tevens bieden wij U een gespecialiseerd gamma producten op het vlak van bouwchemie, ...

Thiry Paints

Brusselsesteenweg 10 -3020Herent

Uw specialist in verf, behang, vloer en raamdecoratie.

Akzo Nobel Paints Belgium

Leuvensesteenweg 248 -1800Vilvoorde

Het verf- en coatingsbedrijf: de standaard sinds 1792

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

M-painting

Bosstraat 122 -3830Wellen

M-Painting is een schildersbedrijf gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerken, behangwerken, wandbekleding, vloerbekleding en raamdecoratie. Naast uitvoering van particuliere opdrachten zijn wij tevens actief in de projectmarkt.

A.s.v.d.

Stationsstraat 34 -3570Alken

HIER BIJ DARCIS GAAN WE VOLLEDIG OP IN JE INTERIEUR.

Novelta

Kartuizersweg 4 -2550Kontich

Verkoop van een uitgebreid assortiment verven, lijmen, vulmiddelen en gereedschappen voor de Professionele schilder. Novelta verdeelt de producten van de grootste verf-, lijm- en toebehorenfabrikanten op de Belgische markt.

Smurfit Kappa Cartomills

Rue De Douvrain (g.) 19 -7011Mons

Een wereld van kleur - verven voor de professioneel / Les couleurs en fête - peintures pour le pro Tollens Coatings Tollens coating verf decoratie renovatie kleurgids info paints vernis lak muur verven gevel multicolors peinture mural plafond facade

Tollens Coatings

Jan De Malschelaan 14 -9140Temse

Een wereld van kleur - verven voor de professioneel / Les couleurs en fete - peintures pour le pro Tollens Coatings Tollens coating verf decoratie renovatie kleurgids info paints vernis lak muur verven gevel multicolors peinture mural plafond facade

Eco - Colors

Duffelsesteenweg 156 -2550Kontich

ECO COLORS : Verf Fabrikant voor Lakken, Houtkleuren, Vernissen, Patines, Synthetisch, Watergedragen grondverf, Watergedragen muurverven, Watergedragen vloerverven. ECO COLORS : Verf Fabrikant - Lakken - Houtkleuren - Vernissen - Watergedragen grondv

Arte Color

Edingensesteenweg 244 -1500Halle

Gulisano

Diestsesteenweg(pel) 20 -3212Lubbeek

Decoratiewerken Gulisano BVBA uit Lubbeek (Leuven). U kan bij ons terecht voor binnen -en buiten-schilderwerken, behangwerken, alle types van vloerbekleding, plaatsing van gyproc plafonds en alle soorten van gordijnen en zonwering.