U zocht op: nationaal transport

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


On Time Solutions

Kattendijkdok-oostkaai 5 -2000Antwerpen 1

Op zoek naar de koerierdienst voor al uw opdrachten. On Time is uw logistieke communicatie.

Anthonissen Rental

Heirbaan 49 -2640Mortsel

Kleine en grote verhuizingen, kantoorverhuizingen en internationale verhuizingen in de volledige provincie Antwerpen behoren tot onze diensten. Wij hebben door de jaren heen onze diensten verder uitgebreid met meubelbewaring en bestelwagenverhuur.

Ksl & Warehousing

Noorderlaan 123 -2030Antwerpen

KSL Warehousing is een bedrijf dat over kantoor- en magazijnruimte beschikt in de Antwerpse haven. Onze specialiteit bestaat eruit een gamma aan activiteiten aan te bieden zodat u als klant slechts 1 aanspreekpunt nodig heeft.

Eric Persijn Huurwagens

Hagenbroeksesteenweg 193 -2500Lier

U kunt bij ons een bestelwagen huren met in een inhoud vanaf 3m3. Daarnaast beschikken we over bestelwagens van 10 - 13 - 19m3. De 19m3 vrachtwagen is voorzien van een laadklep die voor tal van toepassingen gebruikt kan worden. Verder vind je...

Levaco

Santvoortbeeklaan 25 -2100Deurne

Internationale expeditie, zee- lucht- spoor- en weg- multimodale transporten en logistiek, import & export wereldwijd netwerk met 300 overzee partners containers, groupage, roro, stukgoederen, zware en ondeelbare ladingen...

Luma

Schoendonk 11 -2150Borsbeek

LUMA bvba is een familiaal sneltransportbedrijf dat op 23 maart 1998 werd opgericht. De toenmalige éénmanszaak groeide uit tot een performant bedrijf dat vertrouwen inboezemt bij zijn klanten. LUMA levert maatwerk binnen verschillende segmenten van..

Advocatenkantoor Filip Sels

Hemelstraat 3 -2018Antwerpen

Advocatenkantoor Filip Sels richt zich hoofdzakelijk naar een cliënteel van zelfstandigen, en kleine ondernemingen, alsook particulieren.

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.