U zocht op: natuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Doultremont

Thonissenlaan 71 -3500Hasselt

Artimar

Luikersteenweg 218 -3700Tongeren

Door de jaren heen investeerde Artimar in echte vakmensen die gebruik maken van de meest moderne computergestuurde machines en software. Dankzij computergestuurde CNC machines leveren we een perfecte afwerking aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Mesotten Natuursteen

Europark 5 -3620Lanaken

Mesotten Natuursteen te Lanaken: specialist in hardsteen - wit Steen - marmer - graniet voor al uw standaard en maatwerk, geleverd of geplaatst zowel voor aannemer als particulier Mesotten Natuursteen NV

Syben Natuursteen

Rietmusweg 100 -3700Tongeren

Syben natuursteen ontpopte zich doorheen de jarendoor veelvuldige toekomstgerichte investeringen, doorgedreven specialisaties, profesionele adviezen en een onberispelijke afwerking van concept tot plaatsing.

Kristomes

Europark 1 -3620Lanaken

Mesotten Natuursteen: van gevelbekleding tot ramen, deuren en zelfs trappen , vloeren en keukenbladen. Wij versnijden al uw natuursteen volledig op maat.

Tegelwerken Dirk Neven

Bekstraat(gutsch.) 39 -3870Heers

Tegelwerk Dirk Neven is gespecialiseerd in het plaatsen van vloer- en wandtegels en trappen in keramische steen, natuursteen en marmermozadek. Wij zorgen voor de uitvoering van de nodige chape- en tegelwerken.

Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Cindy Huskens

Willekensmolenstraat 90 -3500Hasselt

Praktijk voor psychotherapie, wandeltherapie en diagnostiek.

Asco

Houthalenseweg 67b -3520Zonhoven