U zocht op: natuursteen binnen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Natuursteen Baeken

Veedijk 48 -2300Turnhout

Natuursteen Baeken ontwerpt, maakt en plaatst natuursteenproducten.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

R.g. Rosseau G. Tegelfabriek

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

Bij RG Tegel vindt u de allermooiste collecties keramische tegels van topmerken en inspiratie voor uw interieur en exterieur.

Tuytelaers

Klein Ravels 87 -2380Ravels

Met een grote diversiteit aan producten ontstonden verschillende productieafdelingen in het bedrijf. Binnen elke afdeling investeert Tuytelaers regelmatig in nieuwe machines om de productiemogelijkheden uit te breiden.

Den Dam

Polendam 1 -2340Beerse

Wilt u uw woning of kantoor verrijken met keramische vloertegels? Bij Den Dam vindt u wat u zoekt! Spring ook zeker eens binnen in onze toonzaal voor het volledige aanbod.

Restauratiewerken Ghielens

Heidehoeven 13 -2980Zoersel

Ghielens NV Kenmerken en historiek Familiebedrijf sinds 1927 Gemotiveerd personeel, opgeleid in het eigen bedrijf Jarenlange ervaring Persoonlijke aanpak Kwaliteitsgarantie via regelmatige opleidingen Professioneel advies Hoogwaar

A.s.p.

Hoenderstraat 36 -2990Wuustwezel

Een verouderde gevel, afgekalfde stenen, loskomende voegen, … ? Hoog tijd om uw huis weer op te waarderen. ASP Gevels is uw partner. Met de correcte materialen en de juiste vakmannen, hebt u in geen tijd terug een prachtige gevel.