U zocht op: natuursteen in badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Fabristone

Cobdenstraat 41 -2018Antwerpen

NATUURSTEEN GRANIET MARMER COMPOSIET ARDUIN ONYX PRECIOUSSTONE ANTWERPEN

Van Den Bossche Martin

Klein-mechelen 22 -2880Bornem

Van Den Bossche Bornem België - Tegelbedrijf met een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt. Uitgebreide collectie in voorraad in het tegelbedrijf. Loop zeker eens langs bij Van Den Bossche tegelbedrijf in Bornem

Tegeloutlet Aartselaar

Antwerpsesteenweg 71 -2630Aartselaar

In onze 7 verschillende showrooms vindt u meer dan 2000 soorten vloer-, wandtegels en natuursteen.Binnen dit uitgebreide gamma bevinden zich de meest diverse stijlen. U ziet er tegels van rustiek, over modern tot trendy design.

Carobati

Boomsesteenweg 36 -2630Aartselaar

Carobati Aartselaar, Steengoed in Tegels voor badkamer, keuken, terras, living. Carobati wil zijn cliënteel de passende tegel aanbieden die al zijn verzuchtingen bevredigt, zowel qua stijl, grootte, materiaal als prijsklasse betreft.

United Stone Products

Nieuwstraat 4b -2840Rumst

USP maakt van uw keuken, badkamer of ander interieurproject een juweel. USP gebruikt daarvoor platen uit natuursteen of composietsteen, die op maat gezaagd en afgewerkt worden.Merken Granstone en Silestone.Arduin, graniet, natuursteen, composiet.

Caubergs

Kapelleveldstraat 21 -2530Boechout

Entrez

Bergstraat 108 -2930Brasschaat

Elite Stone - Stone Lights

Nachtegaalstraat 87 A -2550Kontich

Elite Stone is gespecialiseerde zaak in natuursteen

De Caluwe-de Smit

Zavelstraat(ste) 9 -9190Stekene

De vakkennis, de degelijkheid én de betrouwbaarheid hebben ze nog altijd op zak. De stielmannen coördineren de diverse deelspecialiteiten tot een totaalrenovatie van uw woning die tot in de puntjes is uitgewerkt.

Adw Schrijnwerk

Beukendreef 18 -9160Lokeren

Een team van 25 mensen staat dagelijks in voor het vervaardigen & plaatsen van tal van producten. Timmerwerken, ramen & deuren in hout & kunststof, trappen, binnen schrijnwerk & interieur- bouw behoren tot het uitgebreide gamma.