U zocht op: natuursteen in keuken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Diels En Zoon

Achterstenhoek 2 -2275Gierle

Diels & Zn nv uit Lille is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van keramische vloeren, tegels en natuursteen. Arduin, graniet en marmer kan in ons atelier op maat worden gemaakt.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Van Aelst Stone Products

Industrieweg 13b -2390Westmalle

vasp is gespecialiseerd in het bewerken van diverse soorten natuursteen tot bruikbare eindproducten. We denken dan vooral aan: tuininrichting, tuinmeubelen, tuinverlichting, beeldhouwwerken, sokkels, bloem- en plantenbakken, zwembaden, badkamers,...

Carobati

Boomsesteenweg 36 -2630Aartselaar

Carobati Aartselaar, Steengoed in Tegels voor badkamer, keuken, terras, living. Carobati wil zijn cliënteel de passende tegel aanbieden die al zijn verzuchtingen bevredigt, zowel qua stijl, grootte, materiaal als prijsklasse betreft.

Natuursteen Lauwers

Achterstenhoek 13 -2275Lille

Lauwers Natuursteen :: LAUWERS NATUURSTEEN :: lauwers, natuursteen

Entrez

Bergstraat 108 -2930Brasschaat

Elite Stone - Stone Lights

Nachtegaalstraat 87 A -2550Kontich

Elite Stone is gespecialiseerde zaak in natuursteen

De Straaljagers

Lerenveld 47b -2547Lint

Kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons centraal. Ons doel is om samen met jou de beste oplossing voor je houten trap, parket of meubelen te bieden. Luchtgommen maakt het mogelijk om heel gecontroleerd en fijn te werken.

Delcourt Constructies

Lerenveld 24 -2547Lint

wij maken aluminium werkboten op maat

Sysmans Koen

Sparrenweg -2310Rijkevorsel

Wij zijn de specialisten in stallenbouw en bedrijfsgebouwen in staal. Zaakvoerder Koen wilde na een ervaring van negen jaar in de sector van de metaalskeletbouw zijn eigen stempel op de markt drukken.