U zocht op: natuursteen kopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Natuursteen Baeken

Veedijk 48 -2300Turnhout

Natuursteen Baeken ontwerpt, maakt en plaatst natuursteenproducten.

Diels En Zoon

Achterstenhoek 2 -2275Gierle

Diels & Zn nv uit Lille is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van keramische vloeren, tegels en natuursteen. Arduin, graniet en marmer kan in ons atelier op maat worden gemaakt.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Mibo Pietra

Zundertseweg 6 -2321Hoogstraten

Mibo´s steenstrips zijn de meest geloofwaardige gereconstureerde natuurstenen ter wereld. Ze zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen met portlandcement én worden door en door gekleurd met oxide materialen.

Betonwerken J. Goos

Korenbloemlaan 12 -2350Vosselaar

Jef Goos = vakmanschap in sierbestrating. Aanleg van uw oprit,terras, tuinpad, ... met klinkers, natuursteen, arduin, ... Ook verkoop bestratingsmaterialen.

Superstone

Steenweg Op Turnhout 103 -2360Oud-turnhout

Superstone, klinkers, aanleg opritten parkings terrassen HOME Welkom bij Superstone BVBA ! Wij verkopen en leveren alle soorten klinkers. Ook aanleg van opritten, parkings, terrassen,.. Steeds mooi en degelijk werk ! Klik hier voor onze openingsuren,

Plm Concepts

Brasschaatselei 5 -2950Kapellen (antwerpen)

Wij bieden maatwerk in natuursteen aan voor keukens, trappen, venstertabletten, badkamers, gevelbekleding, etc. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u van ons een degelijk advies en vakmanschap verwachten.