U zocht op: natuursteen tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

Natuursteen-van Landeghem

Houtbriel 12/14 -9140Temse

U kunt een ruime keuze aan graf- en gedenkstenen bekijken in ons showpark. Wij verwezelijken ook uw ideeën of ontwerpen een creatie naar uw wensen.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Van Den Bossche Martin

Klein-mechelen 22 -2880Bornem

Van Den Bossche Bornem België - Tegelbedrijf met een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt. Uitgebreide collectie in voorraad in het tegelbedrijf. Loop zeker eens langs bij Van Den Bossche tegelbedrijf in Bornem

Bedrock Tegels

Woestijnstraat 53 -2880Bornem

Tot 40 korting op een zeer ruim aanbod 1ste keus tegels. Meer dan 100000 m2 tegels in stock. Levering binnen de week. Eigen transportdienst.

Jt Tegeldepot

Provinciale Steenweg 370 -2627Schelle

JT tegeldepot : de speciaalzaak van tegels, laminaat, natuursteen, parket, klinkers, enz.Bij JT tegeldepot krijgt uw woning meer stijl.

Plm Concepts

Brasschaatselei 5 -2950Kapellen (antwerpen)

Wij bieden maatwerk in natuursteen aan voor keukens, trappen, venstertabletten, badkamers, gevelbekleding, etc. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u van ons een degelijk advies en vakmanschap verwachten.

Marshalls

Nieuwstraat 4a -2840Rumst

Marshalls is marktleider op het gebied van bestratingsproducten in het Verenigd Koninkrijk en legt zich al sinds 1890 toe op de ontwikkeling van innovatieve producten om een unieke en persoonlijke omgeving te creeren

Eurosil

Heirbaan 50 -2640Mortsel

Overige werkzaamheden afwerking van gebouwen | plaatsen van vloer- en wandtegels | groothandel in behang en onderhoudsprodukten

Steenhouwerij Van Wouwe

Nijverheidsstraat 3a -2960Brecht

Vandaag de dag kan de klant bij ons terecht voor natuursteen en vloeren vanaf de ruwbouw tot en met de binnenafwerking.

Carobati

Boomsesteenweg 36 -2630Aartselaar

Carobati Aartselaar, Steengoed in Tegels voor badkamer, keuken, terras, living. Carobati wil zijn cliënteel de passende tegel aanbieden die al zijn verzuchtingen bevredigt, zowel qua stijl, grootte, materiaal als prijsklasse betreft.

Tubobel Group

Watersniplaan 3 -2960Brecht

De Tubobel Group is toeleverancier van kwalitatieve geprefabriceerde betonproducten aan de industrie & wegenbouw.

Betonfabriek Frans Coeck

De Laetstraat 6 -2845Niel

Betonfabriek Coeck staat voor 4 generaties ervaring in de vervaardiging van betonproducten en distributie van ruwbouw- en afwerkingsmaterialen. Coeck biedt een totaaloplossing voor de bouwwereld.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Lucas Tegelwerken

Cornelis Dyckstratelaan 12 -2100Antwerpen