U zocht op: netwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Internetfabriek.be

Jean Baptiste Van Monsstraat 121 -3000Leuven

Ontwerp, installatie en onderhoud van netwerken en voice over ip. Open source VoIP bpx gebaseerd op asterisk met web interface en ondersteuning van ivr, ques, helpdesk functies,...Oplossingen van Som, Cisco, Asterisk.

Netcon

Tiensestraat 254 -3000Leuven

Onze doelstelling is om als vaste ICT partner onze KMO klanten op een correcte en onafhankelijke manier te kunnen adviseren bij het opzetten en onderhouden van hun ICT infrastructuur.

Faculty Club

Groot Begijnhof 14 -3000Leuven

Gelegen in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Leuvense Groot Begijnhof. Faculty Club biedt zalen voor seminaries en congressen en banketten

Cti

Blijde-inkomststraat 97 -3000Leuven

Car Trend is een distributie firma die zich bezig houdt met de invoer en distributie van Foliatec en Sparco.CarTrend werkt met een netwerk van partners, zoals invoerders van wagens, winkelketens, onafhankelijke winkels en installateurs.

Translink

Mechelsestraat 132 -3000Leuven

Met dat goed uitgebouwde netwerk beogen we slechts één doel: onze klanten de beste kwaliteit bieden aan voordelige tarieven. Alle vertalingen worden dan ook uitgevoerd door "native speakers" en intern of extern gereviseerd door een tweede vertaler.

Domatica

Blijde-inkomststraat 26 -3000Leuven

Webdesign - IT & ICT Bedrijf : Webdesign / IT en ICT Diensten : leverancier IT hardware & ICT netwerk onderhoud / website development in Belgie. IT Solutions provider / Webdesign Web Development / Leuven, Belgie ... activiteit ... leveranciers hardwa

Kombinet

Brabançonnestraat 77 -3000Leuven

Kombinet lost al uw computerproblemen op aan huis of op kantoor aan een vaste, voordelige prijs! Probleem niet opgelost Dan betaalt u helemaal niets!

Ericom

Tiensestraat 178 -3000Leuven

Reparatie van elektrische huishoudapparaten | overige reparaties, n.e.g. | handel in kantooruitrusting en computers