U zocht op: netwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Trustteam

Evolis(kor) 78 -8500Kortrijk

Bij Trustteam kunt u terecht voor een breed, nagenoeg volledig scala aan IT-producten en diensten. Met eigen, volledige redundante datacenters implementeert Trustteam innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor kmo’s in de cloud.

Kortrijk Voetbalt

Meensesteenweg(kor) 84 -8500Kortrijk

Kom naar het Guldensporenstadion voor een volledig uitgewerkt bedrijfsevenemtnt: van seminaries tot netwerkevents en business arrangementen bij KVK!

Ets-informatics

Gentsesteenweg(kor) 21 -8500Kortrijk

ETS-Informatics staat zowel als producent van administratieve software als op gebied van hardware/netwerk garant voor kwalitatieve, moderne en betaalbare oplossingen. Na levering verzorgen wij een correcte en vlotte service.

Savaco

Beneluxpark 19 -8500Kortrijk

SAVACO is een technisch innovatieve onderneming uit Kortrijk met impact op informaticavlak en meer dan 20 jaar ervaring. SAVACO levert een breed gamma van ICT-diensten en is daarnaast ook gespecialiseerd in software voor producton

Lab9 Stores

Dumolinlaan 5 -8500Kortrijk

Online Grafics Kortrijk en Mechelen Belec, Online Grafics, Tektronix, Phaser, network printer, netwerk printer, imprimante reseau, colour printer, color printer, kleurenprinter, kleurprinter, imprimante couleur, Xerox, Tektronix by Xerox, workcentre,

Jsm Communications

Engelse Wandeling(kor) 2 -8500Kortrijk

Elektro Eric Denutte

Korenbloemlaan(kor) 20 -8500Kortrijk

Sedert 1990 timmeren wij, Eric Denutte en Carine Vanwijnsberghe, met onze BVBA Elektro Eric Denutte, aan de weg van de elektrische uitrusting en installaties.