U zocht op: offerte bedrijfsevenement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Rabona Sport

Moutstraat 17 -2830Willebroek

Rabona Sport verhuurt unieke sport attracties (voetbal, hockey, petanque, darts, pingpong, etc.) voor events. Ook voor urban sport shows & workshops kunt u bij ons terecht.

Beboost

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Digitaal scoren is evolueren. Dat weten wij als geen ander. Daarom specialiseerden we ons gaandeweg in Google Analytics en Google Advertising. Vandaag zijn we uw partner als u meer exposure op het web zoekt. Wil u hoger in de organische resultaten?

Ecofest

Borsbeeksebrug 34 -2600Berchem (antwerpen)

Ecofest vzw is in 2004 begonnen met een focus op duurzaamheid binnen de evenementensector

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Colors Roomijs De Frietkar

Vosstraat 9 -2140Borgerhout (antwerpen)

Organiseert u een trouwfeest, verjaardagsfeest, babyborrel of personeelsfeest? Cr?merie Colors zorgt op al uw feesten voor een ludieke invulling van uw catering.

Broodzakken Met Reclame

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Wij zijn een verpakkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van broodzakken. Naast broodzakken verdelen wij alle soorten verpakkingen voor: bakkerij, slagerij, boetiek, frituur, horeca, grootverbruik en industrie.

Anthony Cranes

Uitbreidingstraat 584 -2600Berchem (antwerpen)

Anthony Cranes is een jong en dynamisch kraanverhuurbedrijf uit Antwerpen.Onze firma is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele telescoop-en torenkranen met machinist

Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.