U zocht op: offertes airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Air Systems

Moederhoefstraat 242 -2547Lint

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn...