U zocht op: offertes airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Energie Control

Koeltorenlaan 12 -3550Heusden-zolder

Energie Control helpt u uw energiepeil te verlagen. Als bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in energiezuinige toepassingen, neemt Energie Control samen met u de stappen die moeten genomen worden om te komen tot een succesvolle installatie.

Alr Airconditioning

Industrieweg 63 -3583Paal

ALR nv, gespecialiseerd in plaatsing en verkoop van airconditioningsystemen voor personenwagens, heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in deze zeer specifieke branche.

Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Jeva

Dekenstraat 87 -3550Heusden-zolder

JEVA bvba - Verwarming - Sanitair - Elektro JEVA bvba - Verwarming - Sanitair - Elektro jeva,sanitair,verwarming,elektro,hi-fi,domotica,zolder,limburg,stookolie,aardgas,offerte,regenwater,regenwaterrecuperatie,mazout,mazouttank,keuring,pvc,kunststofl

Vandijck

Industrieweg 18 -3990Peer

Al 3 generaties lang staan service en kwaliteit op de eerste plaats en kiezen zij bewust voor een persoonlijke aanpak. In samenspraak met de klant bieden zij op maat gemaakte offertes aan rekening houdend met de nieuwste technieken en energiebesparen

Uygun Mehmet

Sint-barbaraplein 4 -3550Heusden-zolder

Memtech biedt een deskundige service van bestelling tot levering met gratis offertedienst. Dit alles maakt van Memtech de leverancier bij uitstek voor industrieel onderhoud.